CORONA UPDATE

CORONA UPDATE 6

 UPDATE 28/03

Beste klanten,

 Hieronder de laatste update mbt de corona pandemie

 Yves Meyers - zaakvoerder

ONS BEREIKEN 

Om zowel economische reden als om besmetting tegen te gaan werken we met een zeer klein team achter gesloten deuren.

In plaats van onze deur te sluiten blijven we ons 200% inzetten voor jullie vakantie.

 

TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10u00 tot 12u30, 

Op zaterdag en zondag zijn we telefonisch niet bereikbaar (uitgezonderd voor noodgevallen)

 

EMAIL

Wij verzoeken alle vragen per email door te sturen per email naar info@meyers.be Wij proberen nog dezelfde dag een antwoord te sturen.

 

NOODNUMMER

Reizen Meyers beschikt sinds jaar en dag over een eigen noodnummer, dit is 24/24uur 7/7dagen bereikbaar. We verzoeken echter dit nummer enkel te gebruiken voor ECHTE NOODGEVALLEN 0032 11 22 87 67. (keuze 1 problemen met uw luchthavenvervoer, keuze 2 problemen met uw vakantie)

 

KLANTEN IN HET BUITENLAND 

Momenteel zijn bijna al onze klanten terug thuis, diegene die nog in het buitenland zitten hebben gekozen om daar te blijven.
We raden deze personen echter wel aan zicht te registeren op https://travellersonline.diplomatie.be/

 

VERTREK TOT & MET .... - update 26/03

 

UPDATE - VOLGENDE REIZEN ZIJN ZEKER GEANNULEERD

(een overzicht van onze voornaamste partners)

TUI BELGIE

Vliegvakanties t/m 30/04

Auto en city tot 05/04

TUI NEDERLAND

Alles t/m 30/04

TUI DUITSLAND

Alles t/m 30/04

BRUSSELS AIRLINES

Alles t/m 19/04

TRANSAVIA

Alles t/m 15/04

CORENDON

Alles t/m 31/05

EMIRATES

Alles t/m 30/06

LUCHTHAVENVERVOER - nieuw 28/03

Gezien de quarantaine regels op de diverse luchthavens zijn we tijdelijk gestopt met het uitvoeren van luchthaventransfers.
Al onze wagens zullen grondig gedesinfecteerd worden alvorens ze terug zullen worden ingezet.

IK HEB GEBOEKT EN MOET NOG VERTREKKEN, WAT NU ? 

Indien je reis nog gewoon 'gepland' staat en niet in bovenstaande annulaties zou vallen dan gelden volgende regels:

 • wens je je reis zelf te annuleren: dan gelden de annulatievoorwaarden/annulatiekosten die van toepassing zijn op je reis, deze kan je niet recupereren
  • Heb je meer betaald van de kosten; dan krijg je dit verschil terug in een waardebon
  • Heb je minder voorschot betaald dan de kosten, dan dien je dit eerst bij te betalen voordat we annuleren
 • wens je je reis om te boeken naar een andere datum.
  • Bij TUI België en TUI Nederland is er een omruilgarantie, hierbij kan je zonder extra kosten je reis verplaatsen aan de prijs van de nieuwe datum
  • Bij TUIfly kan je je reis ook omboeken naar een latere datum als je vertrek voor 31/05 is
  • Bij de overige touroperators gelden meestal wel aanpassingskosten, soms is het zelfs niet mogelijk om te wijzigen.  Wens je te weten als je je dossier kan aanpassen mail dan even naar info@meyers.be (het kan wel zijn dat we hierop niet onmiddellijk een antwoord hebben aagezien we deze info bij onze leveranciers moeten opvragen.

CREDIT CARD VERZEKERINGEN

Het annuleren omwille van de corona pandemie is bij geen enkele annulatieverzekering gedenkt. Als u echter ziek zou worden omwille van Corona of een andere ziekte dekt de verzekering dit wel.
Wij werden er door enkele klanten op gewezen dat de annulatieverzekering van een credit card meestal pas dekkend zou zijn als er 70% van de reissom mee betaald is, heeft u dus enkel uw voorschot (meestal 30%) van de reissom) betaald met je credit card dan heb je geen dekking.
Wens je dus van je creditcard dekking genieten raden we je aan je volledige reissom te betalen, ook al is de afreisdatum nog ver af.

BETALINGEN OP AFSTAND

Aangezien we achter gesloten deuren werken mogen we niemand binnen laten ook niet om een betaling te doen. Wens je echter een betaling met een credit card of bancontact te doen, dan kunnen we steeds een betalingslink doorsturen.

WAARDEBONNEN 

We krijgen al heel veel vragen over de waardebonnen die gaan uitgegeven worden. Ik vraag nog heel even geduld want hier hebben we zelf nog geen antwoorden op.  Maar weet dat je reis bij Reizen Meyers in goede handen is.

We vernamen samen met jou de uitspraken van Didier Reynders in verschillende media.  We willen hierin heel helder zijn: Het ministerieel besluit werd vorige vrijdag 20 maart 2020 gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad. Het heeft daardoor kracht van wet en iedere Belg is gehouden de wetgeving te kennen en zich er aan te houden.  De gemaakte afspraken betreffende de tegoedbon blijven dus onverminderd gelden voor iedereen.

Al de informatie in op deze website is louter informatief, Reizen Meyers kan niet verantwoordelijk gehouden worden over de juistheid van de informatie.