VAB

VAB annulatie en reisbijstand

Een reisverzekering is onontbeerlijk voor je vakantie, ze biedt een gemoedsrust als er iets zou gebeuren.  Stel je voor er sterft een familielid in België en je dient dringend terug te keren ... ter plaatse krijg je een ongeval, in welk ziekenhuis moet je terecht, wie gaat dir betalen ... na 1 telefoontje naar VAB is alles duidelijk en voor je geregeld en dit voor slechts 2 euro per dag ...

ANNULATIEVERZEKERING

5% van de reissom (minimum 25 euro per polis)

Vergelijk gerust maar de VAB verzekering biedt de beste waarborgen.

REISBIJSTAND

€ 2 per persoon per dag voor reizen binnen Europa (incl Turkije, Egypte en Marokko, minimum 20 euro pp)

€ 4 per persoon per dag voor reizen buiten Europa (min. 25 euro pp)

COMBI ANNULATIE - REISBIJSTAND + BAGAGE

7% van de reissom (minimum 40 euro per persoon)

JAARPOLIS

Gaat u meer dan 1x per jaar op vakantie of boekt u een reis van een bepaalde bedrag dan is het vaak interessanter om een jaarpolis af te sluiten.  Onze reisadviseurs berekenen steeds de meest voordelige formule.

REISBIJSTAND/jaar

Individueel: 86 euro / jaar
Gezin: 109 euro / jaar

voor slechts 109 euro per jaar bent u voor een volledig gezin (alle personen die op hetzelfde adres zijn gedomiclieerd) gedekt voor onvoorziene omstandigheden.  Ook voor reizen die niet via ons kantoor zouden geboekt zijn.

ANNULATIE/jaar

Individueel: 146 euro / jaar
Gezin: 222 euro / jaar

REISBIJSTAND + ANNULATIE / jaar ( ONZE TIP )

Individueel: 200 euro / jaar
Gezin: 283 euro / jaar

Met deze verzekering bent u en uw gezin een heel jaar gedekt voor alle reizen die u gedurende een jaar maakt.  Niet enkel reizen geboekt via ons kantoor vallen hieronder maar ook andere reizen.

MISVERSTANDEN OVER EEN CREDIT CARD VERZEKERING

Graag willen we enkele misverstanden de wereld uithelpen met verzekeringen die verbonden zijn met een credit card

  • Reisongevallenverzekering; soms is er een reisongevallen verzekering inclusief, dit is een verzekering die u een bepaald bedrag zal uitkeren bij overlijden maar heeft niets te maken met bijstand.
  • Annulatieverzekering; deze dekt meestal enkel de personen die op het zellfde adres wonen, dus vrienden die samen reizen zijn niet gedekt ook al betalen ze met twee afzonderlijke kaarten.
  • Er dient vaak een overnachting in de reis te zitten, dus voor een vlucht alleen bent u niet gedekt, zelfs in de meesta GOLD kaarten is dit zo.
  • Er dient niet altijd te worden betaald met de kaart om van de verzekering te genieten, vaak is een gedeelte of een betaling via de bankrekening van de bank bij wie u een kaart heeft afgesloten geldig

Bovenstaande items zijn slechts voorbeelden en zijn vaak afhangkelijk van bank tot bank en van kaart tot kaart.  Maar weet "gratis bestaat niet ...."