WEST USA

USA // fly & drive // 15

Fly & Drive West USA by Yves

Ontdek de west kust van de USA per huurwagen.

Afreisdatum: van april tot oktober

Type organisatie: Eigen organisatie

Per persoon

Boekingsaanvraag
#

FLY & DRIVE WEST USA

Onderstaand kan u een voorbeeld reis vinden van een trip doorheen west-USA.  Deze voorbeeldreis werd samengesteld door enkele persoonlijke reizen die ik gemaakt heb.  U zal merken dat er op bepaalde plaatsen slechts 1 nacht voorzien is en op enkele meerdere nachten, dit heeft voornamelijk te maken met bezienswaardigheden die er te zien zijn.  Iedereen heeft echter andere behoeften, graag maken we dan ook een reis volledig op uw maat, geen kant en klare programma's.  Spring gerust binnen, door onze 'state of the art' software maken we een offerte terwijl u erbij zit.

VOORBEELDREIS

Heenvlucht San Francisco

Dag 1

Vandaag vertrek u voor een vlucht richting SFO.  U kan vertrekken vanaf Zaventem, Amsterdam, Dusseldorf ... aan u de keuze.  Reizen Meyers heeft speciale tarieven bij diverse maatschappijen.  Indien u went kunnen we ook een stop over voorzien in New York op de heen of terugreis

Bij aankomst pick up van de huurwagen.

 

Overnachting te SFO (u kan logeren in het centrum van de stad of in Milbrae, dit is dicht bij de luchthaven, vanaf hier heeft u een supersnelle trein verbinding tot de stad en zijn de hotels een stuk voordeliger)

 

San Francisco

Dag 2

San Francisco een stad die tot de verbeelding spreekt.  Wie kent er niet de Golden Gate Birdge... maar SFO is vele meer dan dat, SFO is China Town, is Fishermen's warf, is Alcatraz, Cable cars ....  Naar mijn mening kan u deze stad op 1 dag ontdekken.

 

Overnachting te SFO

 

Monterrey

Dag 3

Vandaag verlaat je SFO en via een stukje kustweg zal je de badplaats Monterrey bereiken mar niet alvorens de 17mile drive te doen.

 

Overnachting te Monterrey

 

Yosemite

Dag 4

Vandaag staat het eerste nationale park op het programma.  We rijden via de Zuid-ingang het park binnen, zo zien we alle view points op 1 dag.  Vai Reizen Meyers ontvang je natuurlijk tips waar je best kan stoppen en ook wat je beter overslaat.

 

Overnachting te El Portal

 

Death Valley

Dag 5

Maak je klaar voor de langste rit van de reis.  We rijden dwars door het Yosemite park en passeren de Tioga pass.  Maak enkele super leuke stops, zoals aan Mono Lake, Mammoth lakes, ... We rijden het Death Valley NP binnen en logeren in het midden van Death Vallet in Furnace Creek.

 

Overnachting te Furnace Creek Death Valley

 

Las Vegas

Dag 6

Vroeg uit de veren om Death Valley te ontdekken, want Death Valley is meer van enkel woestijn.  Ontdek de verschillende view points en maak eventueel een korte wandeling.  Probeer tegen valavond Las Vegas binnen te rijden, de stad in het midden van de woestijn.  Vanavond kan u al een gokje wagen in één van de vele casino's.  's Avonds zijn er tevens diverse gratis shows, een overzchtig hiervan ontvangt u bij uw tickets.

 

Overnachting te Las Vegas

 

Las Vegas

Dag 7

U zal merken dat Las Vegas vooral 's avonds tot leven komt, ontdek daarom overdag de hoover dam of ga shoppen, want Las Vegas heeft de laagste taksen van het hele land.  

 

Overnachting te Las Vegas

 

Zion NP - Bryce Canyon NP

Dag 8

Vertrek voor een tocht naar Bryce Canyon NP, dit park is echter zo mooi dat we hier een volledige dag voor u uittrekken.  Vandaag staat er een beozek aan Zion op het programma, en ook nog een hidden secret die we hier op onze website niet gaan vertellen.  Zion kan je via de shuttle bussen bezoeken, tevens kan je leuke wandelingen maken of zelfs een toffe fietstocht maken.

 

Overnachting te Bryce Canyon NP

 

Bryce Canyon NP

Dag 9

Voor de meeste van onze klanten het hoogtepunt van hun reis.  We hebben tevens enkele practische tips om de grote drukte te vermijden, zelfs in hoogseizoen.  Maak tevens een wandeling door dit park, zeer aangenaam.

 

Overnachting te Bryce Canyon NP

 

Page

Dag 10

Dit rit van vandaag brengt u ons naar Page, gelegen aan het grootste onnatuurlijke meer te wereld, Lake powell.  Bezoek onderweg de Glenn dam.  Vanuit Page zijn er zeer veel leuke excursies te maken zoals Horseshoe bend, Antelope Canyon, boottocht op het meer ....

 

Overnachting te Page

 

Grand Canyon

Dag 11

Een bezoek aan de Grand Canyon mag uiteraard niet ontbreken tijdens een reis naar West-USA.  We rijden het park binnen via de oost ingang, zo passeren we alle view points.  We parkeren de wagen aan het visitors center en kunnen met de gratis bus nog een stukje verder het park bezoeken.  Maar heel eerlijk, een echte indruk van het park krijg je pas door een helicopter tour te boeken.  (deze boek je best vooraf omdat de beschikbaarheid vaak een probleem is).  Overnachten doen we net voorbij de Zuid-ingang.

 

Overnachting te Tusayan

 

Grand Canyon

Dag 12

Vandaag nog een volledige dag om het Granc Canyon NP te bezoeken.

 

Overnachting te Tusayan

 

29Palms

Dag 13

We laten de Grand Canyon achter osn en rijden richting Route 66, we bezoeken hier een klein stukje van.  We eindigen onze dag in het dorpje 29Plams gelegen ana het Yoshua Tree NP.

 

Overnachting te 29Palms

 

Los Angeles / Santa Monica

Dag 14

Een korte rit richting LA, we adviseren echter een verblijf in de "mondaine" badplaats Santa Monica.  U kan vandaag de stad bezoeken, met o.a. The Walk off fame, het Hoywood sign enz....

 

Overnachting te LA

 

Los Angeles / Santa Monica

Dag 15

Nog een volledige dag om de stad te otndekken of gewoon te relaxen op het strand alvorens terug te keren naar België

 

 

Los Angeles 

Dag 16

Vandaag staat de terugreis op het programma, na het inleveren van de huurwagen heeft u aansluitend de terugvlucht.

 

Aankomst

Dag 17

Aankomst in Zaventem, Amsterdam of Dusseldorf

 

HOTELS

Reizen Meyers werkt met een brede waaier aan hotels samen.  We proberen steeds de beste prijs/kwaliteit te voorzien, vaak zijn dit hotels van de ketens zoals Holiday inn en Best Western, maar we hebben ook enkele speciale pareltjes voor jou, 

HUURWAGEN

Een rondreis door de USA moet een reis zonder kopzorgen zijn.  Wij zorgen er dan ook dat voor uw huurwagen alle mogelijke verzekeringeninclusief zijn, tevens garanderen we de laagste prijs !

ROADBOOK & GPS INCLUSIEF

Voor al onze reizen is een roadbook inclusief, tevens krijgt u reeds vanuit België een GPS mee met de meest recente kaarten van de USA, zo kan u maximaal uw reis voorbereiden.

Wij verzorgen uw reis van A tot Z, wenst u echter bepaalde onderdelen zelf in te vullen dan kan dit zonder problemen.

Onderstaande zaken kunnen wij voor u regelen

  • vluchten
  • huurwagens
  • hotels
  • excursies
  • roadbook 
  • gps
  • ESTA (verplicht visum)
  • verzekeringen
  • ....

 

 

  • Internationaal paspoort nog minimum 6 maanden geldig na retour
Boekingsaanvraag
Naam is een verplicht veld
Voornaam is een verplicht veld
Straat + nummer is een verplicht veld
Postcode is een verplicht veld
Gemeente is een verplicht veld
Email is een verplicht veld
Telefoonnummer is een verplicht veld
Extra info / Specifieke wensen is een verplicht veld

(* Verplichte velden)